Блог

Награди за Дизайн 2020 за NowyStylGroup

Двойна немска награда за Дизайн 2020 за продуктите на Nowy Styl Group!

Мека мебел за игра и работа Play&Work Soft Seating line и бюрото CS5040 получиха престижната награда за дизайн на Германия за 2020 г. в категорията „Отличен дизайн на продукти – офис мебели“. Двойната награда потвърждава за пореден път, че ергономичността и добрият дизайн вървят ръка за ръка в групата Nowy Styl. Германският конкурс за дизайн е един от най-признатите в света и се радва на висока репутация, надхвърляща професионалните среди. Той представя уникални тенденции и нови направления в дизайна. Това не е първият път, в който Nowy Styl Group е призната от съдиите на това престижно състезание, проведено в Германия. През май те получиха награда за иновации 2019 – GOLD за офис стол Xilium, а в началото на годината няколко от продуктите им спечелиха награда за дизайн.

Повече за победителите в немската награда за дизайн 2020:

Мека мебел за игра и работа Play&Work Soft Seating line: Може да се използва за изграждане на многофункционална „стая в стая“, което улеснява пълното използване на потенциала на малко пространство. Чудесен избор за неформални срещи и моменти на релакс, а благодарение на високите си тапицирани панели, също и за концентрирана работа.

Бюро CS5040 се вписва перфектно в модерни офиси, дизайнерски студия и приятелски домашни офиси. Проектирано за оптимално използване на пространството, CS5040 съчетава минималистична форма, комфорт и визуална лекота. Вижте продукта и на нашия сайт: Мебелна система CS5040

Nowy Styl Group

Успех, партньори!