Блог

Бюра с регулируема височина PLAY & WORK

Работодателите все повече осъзнават, че здравето и благосъстоянието на служителите са ресурси, които са също толкова ценни, колкото тяхната квалификация, познаване на чужди езици и време. Как да организираме и оборудваме правилно офиса, така че да предотвратим заседяването на служителите?

Има едно просто решение, което може значително да увеличи комфорта на работното място – бюрата PLAY & WORK. Те позволяват на служителите да променят позицията си по-често, независимо от вида дейност, която извършват. Бюрата се различават по обхвата и функционалността. Открийте предложените от ТРИДИ / бюра с регулируема височина / решения и изберете тези, които смятате за най-добри за Вас и вашата компания. Бюра с регулиране на височината – както единични бюра, така и работните станции , които са носители на наградата от Red Dot система Play & Work, проектирана от студиото на WertelOberfell. Най-характерните особености на системата са уникалните кръгли крака, метални и тапицирани панели и аксесоари, които отразяват стила на Bauhaus. Панелите могат да бъдат снабдени с пълен набор от функционални и цветни принадлежности като кутия с молив, рафт за подвързване, магнитни дъски или закачалка за слушалки. Всички тези детайли придават изключителен характер на всеки интериор и създават приятна работна среда. Височината на плотовете Play & Work може да се регулира ръчно или електрически.

При ръчно регулиране с помощта на система с механизъм, диапазонът на височината е 650-890 мм, а с коляно височината е 650-1050 мм. При електрическо регулиране височината е по-голяма – до 1300 мм. Възможна е промяна и на работните станции на работния им плот електрически или ръчно, с манивела. Височините са същите като при бюрата. Вертикалното и хоризонталното управление на кабелите е важен елемент от дизайна на системата Play & Work. Той е изработен от плат Blazer или Synergy и се предлага в широка гама от цветове. Помага да се поддържа пространството чисто и спретнато, както и да се даде на интериора по-естетичен приятен външен вид.