Блог

Profim се присъедини към Flokk Group

Profim се присъедини към Flokk Group – лидер на пазара в дизайна, разработката и производството на мебели на работното място в Европа.Profim е чудесно допълнение към солидната група от марки: HÅG, RH, Giroflex, BMA, Offecct, RBM и Malmstolen. Продуктовото портфолио на Profim допълнително засилва портфолиото на Flokks за офис столове и мебели за работното ясто, от масово произвеждани продукти за съвременен дизайн до специално изработени мебелни решения. Висококачествените мебели, с красив и модерен дизайн и добра изработка са тличителните белези на философията на Flokk и са последователни черти в продуктите на Flokk Group. Офис столовете и мебелите са предназначени да вдъхновяват. Profim предоставя на Flokk допълнителни възможности, като същевременно увеличава присъствието им в Европа чрез разширена мрежа от дилъри и партньори.Силните регионални марки ще подсилят процесите на производство, като създадат силна екосистема със съществуващите сайтове в Норвегия, Швеция и Западна Европа.

Profim оперира като отделен филиал в групата Flokk, организациите за продажби и дистрибуторските мрежи са отделни. Flokk е пазарен лидер в проектирането, разработването и производството на офис мебели в Северна Европа.Централният офис е в Осло, производствените единици се намират в Røros- Норвегия; Zwolle- Холандия; Кобленц- Швейцария и в Тибро, Насейо и Хунебостранд – Швеция.

В допълнение, търговски офиси в Норвегия, Швеция, Дания, Германия, Белгия, Холандия, Обединеното кралство, Франция, Швейцария, Сингапур, Китай и Австралия. Продуктите Flokk се продават в над 40 страни по света.